Мобилна навигација
Ana Djokic
15. окт 2021.

Свечана седница поводом Дана општине Трстеник

Највеће признање “Октобарска награда општине Трстеник” у име Анђелке Атанасковић министарке привреде, примила је Ана Ђокић шеф Одсека за односе са јавношћу у Министарству привреде, на свечаној седници која је одржана поводом Дана општине.
 
“Велика ми је част и задовољство да примим ово признање у име министарке привреде Анђелке Атанасковић, јер је то потврда да сте препознали њен труд и да је рад дао резултате”, поручила је Ђокић.

Према њеним речима, по доласку на чело спрске привреде, министарка Атанасковић максимално је посвећена обезбеђињу што боље привредне климе у нашој земљи.

“Иако Трстеник има посебно место у њеном срцу, министарка активно ради на равномерном економском развијању свих делова наше лепе земље, јер јаки градови и општине чине јаку државу. Српска привреда бележи никад боље резултате, а следећи политику председника Александра Вучића, министарка Атанасковић се залаже за стварање још бољег привредног амбијента”, нагласила је Ђокић.

Како је навела, поред отварања фабрика, ресор којим руководи министарка Атанасковић, пружа подршку привредницима, домаћим и страним инвеститорима, ради предано на инфраструктурним пројектима са фокусом на индустријским зонама, на унапређивању привредног амбијента и кроз законодавни оквир и стратешке документе.

Она је истакла да Министарство привреде посебну пажњу посвеће развоју сектора малих и средњих предузећа, као и да су на иницијативу министарке Атанасковић по први пут  издвојен средства за жене и младе који желе да се отисну у предузетничке воде.  Поред тога, наводи, да Министарство привреде подржава дигитализацију привреде и нови модел фискализације.

“Анђелка Атанасковић није само министар, она је велики пријатељ, добра мајка, омиљена бака, она је наша жена змај. Ово признање има посебан значај, с обзиром на то да је њен ангажман препознат од стране њене средине и њених суграђана, који је најбољу познају и на овај начин потрвдјују да је изузетно цене. Захваљујем у њено име и честитам Дан општине”, закључила је Ана Ђокић.