Мобилна навигација
Атанасковић  и Брнабић
26. нов 2021.

Министарка Атанасковић заједно са председницом Владе Аном Брнабић отворила фабрику “SMP Automotive Interior Modules” у Ћуприји

Министарка привреде Анђелка Атанасковић заједно са председницом Владе Републике Србије Аном Брнабић отворила је фабрику “SMP Automotive Interior Modules” у Ћуприји.

„Министарство привреде пружило је подршку отварању ове фабрике кроз Уговор о додели средстава подстицаја који је потписан у марту ове године, висина улагања износи 38.000.000,00 евра. Обезбеђивање 445 нових радних места је велика ствар за Ћуприју, али и за цео овај крај“, рекла је министарка.

Атанасковић је истакла да је данашње отварање фабрике још једна потврда привредног развоја наше земље и економског раста.

„Србија на челу са председником Александром Вучићем данас је развијена земља, атрактивна за улагања и инвеститоре. Радимо на економском јачању свих делова наше земље, јер желимо да наша деца остану у својим градовима, да у њима раде и оснивају своје породице“, истакла је министарка.

Она је поручила да ће Министарство привреде наставити активно да ради на отварању нових фабрика, подршци домаћим и страним инвеститорима и даљем економском расту наше земље.

Фото: Влада Србије