Мобилна навигација
Атанасковић  и Брнабић
26. nov 2021.

Ministarka Atanasković zajedno sa predsednicom Vlade Anom Brnabić otvorila fabriku “SMP Automotive Interior Modules” u Ćupriji

Ministarka privrede Anđelka Atanasković zajedno sa predsednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić otvorila je fabriku “SMP Automotive Interior Modules” u Ćupriji.

„Ministarstvo privrede pružilo je podršku otvaranju ove fabrike kroz Ugovor o dodeli sredstava podsticaja koji je potpisan u martu ove godine, visina ulaganja iznosi 38.000.000,00 evra. Obezbeđivanje 445 novih radnih mesta je velika stvar za Ćupriju, ali i za ceo ovaj kraj“, rekla je ministarka.

Atanasković je istakla da je današnje otvaranje fabrike još jedna potvrda privrednog razvoja naše zemlje i ekonomskog rasta.

„Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem danas je razvijena zemlja, atraktivna za ulaganja i investitore. Radimo na ekonomskom jačanju svih delova naše zemlje, jer želimo da naša deca ostanu u svojim gradovima, da u njima rade i osnivaju svoje porodice“, istakla je ministarka.

Ona je poručila da će Ministarstvo privrede nastaviti aktivno da radi na otvaranju novih fabrika, podršci domaćim i stranim investitorima i daljem ekonomskom rastu naše zemlje.

Foto: Vlada Srbije