Мобилна навигација
07. јун 2022.

Активности у поступку израде Стратегије МСПП 2023-2027. године

Обавештавамо све заинтересове стране да се, у процесу израде нове Стратегије МСПП 2023-2027. године, на порталу еКонсултације налази Анализа ефеката Стратегије за подршку развоја МСПП и конкурентности 2015 – 2020. године, са пратећим документима, која је припремљена  ради свеобухватног информисања јавног сектора, пословне заједнице, посебно сектора МСПП, стручне и академске заједнице и најшире јавности.

Подршку Министарству привреде у ex post анализи Стратегије за подршку развоја МСПП и конкурентности 2015 – 2020. године, пружили су „Немачко-српска иницијатива за одрживи развој и раст” и Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ)  у оквиру опште иницијативе за креирање нове стратегије за подршку микро, малим и средњим предузећима и предузетницима у Србији.

Министарство привреде овим путем позива сва заинтересована МСПП да у најранијој фази израде нове политике развоја МСПП у периоду 2023 – 2027. године, дају свој допринос дефинисању приоритета те политике, као и њених мера.

Свој допринос заинтересоване стране могу дати на јавно приватним дијалозима који се организују у сарадњи са Привредном комором Србије по распореду који се налази у документу на овом сајту или преко портала еКонсултације, до краја јуна месеца.

Све информација и документа можете наћи на порталу еКонсултације.