Мобилна навигација
02. dec 2021.

JAVNI POZIV ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU PROGRAMA PODSTICANjA PREDUZETNIŠTVA KROZ RAZVOJNE PROJEKTE U 2021. GODINI

OBAVEŠTENjE

Dana 02. decembra 2021. godine Fond za razvoj RS obustavlja prijem zahteva po osnovu Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2021. godini, koji zajednički realizuju Ministarstvo privrede i Fond za razvoj RS, zbog utrošenosti sredstava za ovu namenu.

Ministarstvo privrede nastaviće u narednom periodu da pruža podršku sektoru malih i srednjih preduzeća i preduzetnicima.

 

26.08.2021.

Prijem zahteva za velika i srednja pravna lica po osnovu Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2021. godini, koji zajednički realizuju Ministarstvo privrede i Fond za razvoj RS, se završava u četvrtak 26. avgusta 2021. godine.

Sredstava za ovu namenu su ustrošena, dok će se prijem zahteva za preduzetnike, mikro i male privredne subjekte i zadruge nastaviti do utroška raspoloživih sredstava namenjenih za njih.

8. februar 2021.