Мобилна навигација
01. jul 2022.

Kampanja "Čuvaj sebe - koristi zaštitnu opremu"

U okviru projekta IPA 2017 - Podrška bezbednijim proizvodima,  tokom jula 2022. godine, u cilju promocije upotrebe lične zaštitne opreme, sprovodiće se kampanja pod sloganom  „Čuvaj sebe - koristi zaštitnu opremu“. Kampanja je deo promocije u okviru navedenog projekta koji se finansira iz evropskih pretpristupnih fondova.

Cilj kampanje je podizanje svesti javnosti o značaju korišćenja lične zaštitne opreme u propisanim slučajevima. U tom smislu, kampanja je pored opšte javnosti prevashodno usmerena prema posebnim korisnicima kao što su poslodavci i zaposleni koji ovu opremu koriste u okviru radne delatnosti (npr. na gradilištima, u fabričkim pogonima, u saobraćaju i slično), ali i drugim korisnicima zaštine opreme, koji opremu koriste u pojedinim sportskim ili rekreatvnim aktivnosttima (zaštita pojednih delova tela od raznih opasnosti – kao što su štetna zračenja, buka, sportske povrede itd.)

Medijska promocija će se sprovoditi putem bilborda u nekoliko gradova na teritoriji Srbije,  autobusa gradskog prevoza u Gradu Beogradu kao i emitovanjem TV spota na RTS-u.