Мобилна навигација
20. dec 2022.

Obradović Jovanović: Ministar Basta pokrenuo je akciju ŽENE SU ZAKON, važna saradnja sa PKS

Pomoćnica ministra privrede Katarina Obradović Jovanović obratila se prisutnima na svečanoj sednici Sekcije za žensko preduzetništvo u organizaciji Privredne komore Srbije i prisutne pozdravila u ime ministra privrede Radeta Baste.

„Želim da čestititam direktorki Sektora preduzetništva PKS Brankici Simanić na sjajnom radu i na inicijativama koje su u pravo vreme došle i koje su usmerene na poboljšanje položaja žena preduzetnica. Nadam se da će u narednom periodu još intenzivnije sarađivati. Ministar Basta pokrenuo je akciju ŽENE SU ZAKON, tako da u narednoj godini imamo veliki broj različitih aktivnosti usmerenih na promociju ženskog preduzetništva i nadam se da ćemo u tom smislu, kao i do sada, uspešno sarađivati sa Privrednom komorom Srbije“, rekla je pomoćnica ministra privrede Katarina Obradović Jovanović.

Prema njenim rečima, važno je raditi na zajedničkom cilju, a to je osnaživanje ženskog preduzetništva, osnaživanje žena i iskorišćavanje potencijala koji postoji za ekonomski razvoj Republike Srbije, zaključila je Obradović Jovanović.