Мобилна навигација
11. okt 2023.

Ministar privrede Slobodan Cvetković razgovarao je danas sa predstavnicima bivših zaposlenih privrednog društva „Zastava kamioni u stečaju iz Kragujevca

Ministar privrede Slobodan Cvetković razgovarao je danas sa predstavnicima bivših zaposlenih privrednog društva „Zastava kamioni u stečaju iz Kragujevca, čiji je glavni predstavnik Milojko Popović.

Tom prilikom, razgovarali su o neizmirenim potraživanjima iz radnog odnosa koja bivši zaposleni imaju prema privrednom društvu u stečajnom postupku, te o mogućim modalitetima rešavanja situacije i njihovog problema.

„Na poziciji ministra privrede sam mesec dana, ali upoznat sam sa vašim slučajem. I pored toga što ova problematika nije u direktnoj nadležnosti Ministarstva privrede razgovaraću sa kolegama iz nadležnih ministarstava i obavestićemo vas u najskorijem vremenskom periodu“ rekao je Cvetković.

Cvetković je naveo da je u ovim izazovnim vremenima najbitnija saradnja državnih institucija i privrednih društava, kao i razumevanje zaposlenih i poštovanje prava radnika.